El-Installation

Vi udfører professionelle elinstallationer i private hjem, offentlige institutioner, erhverv og større industrielle sammenhænge.

ELINSTALLATION

Gagatek A/S udfører professionelle elinstallationer i private hjem, offentlige institutioner, erhverv samt i større industrielle sammenhænge.

Din investering i energioptimering er rentabel. Pengene er ofte tjent hjem i løbet af kort tid i form af energibesparelser og lavere elregning.

Gagatek A/S tilbyder også et bredt udvalg af elartikler. Vi hjælper med at finde de rigtige produkter i forhold til behov og budget.

Elinstallation i dit hjem
Måske vil du spare på strømmen og overvejer at få installeret energibesparende løsninger? Som din autoriserede elinstallatør rådgiver vi dig altid, inden du vælger en løsning.

I hjemmet kan den rette elinstallation gøre en stor forskel – også i forhold til det praktiske. Det er eksempelvis ikke helt ligegyldigt, hvor stikkontakterne placeres i forhold til din gang i huset. Og hvad med lamperne? Er der nok belysning i arbejdsområder som køkken og kontor, og er der dæmpet belysning i et hyggeområde som stuen? Hvor mange penge kan du spare ved at omlægge til energibesparende løsninger? Spørg os endelig til råds, og vi vil tilpasse elinstallationerne til dit hjem.

Hvad må du selv installere?

Du må selv installere:

  • Ændringer til eksisterende elinstallationer, fx udvidelser, modernisering, tilbygninger
  • Belysning, fx trådløs lysstyring
  • Netværk, fx router for TV, WIFI m.v.


Elinstallation til dit erhverv

Vil du opnå store besparelser på elregningen i din virksomhed med en forholdsvis lille indsats?

Prøv en energioptimering – vi laver et ”sundhedstjek”, gennemtænker dine installationer og finder energibesparende løsninger, fx udskiftning af lyskilder og styring af varme- og ventilationsanlæg. Det kan også være en god idé med dagslysregulering i de enkelte rum.

Vi hjælper med både simple og komplekse løsninger til dine kontorer og de øvrige rum i din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud
på telefon 46 36 28 13 eller mail el@gagatek.dk

Få et uforpligtende tilbud

Tak for din
henvendelse