Kontakt

GAGATEK A/S

Gammel Darupvej 5C
4000 Roskilde
el@gagatek.dk
CVR: 25694147

Ring til GAGATEK A/S på tlf:
46362813 eller på mail: el@gagatek.dk

*Skal udfyldes

ELINSTALLATION

Gagatek A/S udfører professionelle elinstallationer i private hjem, offentlige institutioner, erhverv samt i større industrielle sammenhænge.

Din investering i energioptimering er rentabel. Pengene er ofte tjent hjem i løbet af kort tid i form af energibesparelser og lavere elregning.

Gagatek A/S tilbyder også et bredt udvalg af elartikler. Vi hjælper med at finde de rigtige produkter i forhold til behov og budget.

Elinstallation i dit hjem
Måske vil du spare på strømmen og overvejer at få installeret energibesparende løsninger? Som din autoriserede elinstallatør rådgiver vi dig altid, inden du vælger en løsning.

I hjemmet kan den rette elinstallation gøre en stor forskel – også i forhold til det praktiske. Det er eksempelvis ikke helt ligegyldigt, hvor stikkontakterne placeres i forhold til din gang i huset. Og hvad med lamperne? Er der nok belysning i arbejdsområder som køkken og kontor, og er der dæmpet belysning i et hyggeområde som stuen? Hvor mange penge kan du spare ved at omlægge til energibesparende løsninger? Spørg os endelig til råds, og vi vil tilpasse elinstallationerne til dit hjem.

Hvad må du selv installere?

Du må selv installere:

 • Ændringer til eksisterende elinstallationer, fx udvidelser, modernisering, tilbygninger
 • Belysning, fx trådløs lysstyring
 • Netværk, fx router for TV, WIFI m.v.


Elinstallation til dit erhverv

Vil du opnå store besparelser på elregningen i din virksomhed med en forholdsvis lille indsats?

Prøv en energioptimering – vi laver et ”sundhedstjek”, gennemtænker dine installationer og finder energibesparende løsninger, fx udskiftning af lyskilder og styring af varme- og ventilationsanlæg. Det kan også være en god idé med dagslysregulering i de enkelte rum.

Vi hjælper med både simple og komplekse løsninger til dine kontorer og de øvrige rum i din virksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 46 36 28 13 eller mail el@gagatek.dk

LEDBELYSNING

LED-teknologien er i hastig udvikling, og der er mange fordele ved at skifte til LED-belysning. Anvend eksempelvis LED-spots – de gamle spots er meget dyre i drift.

LED i dit hjem
Med LED-belysning kan du nedsætte dit strømforbrug og dermed din elregning, men der er også andre fordele.

Du får mulighed for at installere en effektiv styring og dæmpning af lys:

 • Tilstedeværelsessensorer, indvendig som udvendig
 • Lysdæmpning
 • Trådløs lysstyring

LED til dit erhverv
Med den nye LED-teknologi får du rigtig mange muligheder i din virksomhed, fx i forhold til udvendig belysning, hvor du kan opnå meget store besparelser i forbindelse med skoler, kontorer, lagre, p-huse m.v.

Gagatek A/S gennemfører analyse af din virksomheds belysningsanlæg, vi leverer oplæg til belysningsforslag, og vi beregner dine muligheder for besparelser og fordele ved investeringen. Det kan være:

 • Udskiftning af lys
 • Styring af lysniveau i forhold til dagslysindfald
 • Ændring af lysfarve i løbet af dagen

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 46 36 28 13 eller mail el@gagatek.dk

NETVÆRKSLØSNINGER

Vidste du, at effektive netværksløsninger på arbejdspladsen kan lette hverdagen og give optimale arbejdsgange? Vi vurderer dine nuværende netværk og giver et bud på den bedste netværksløsning i forhold til dit behov.

I Gagatek A/S er vi eksperter i netværksløsninger inden for fx projektering, installation og servicering af datanetværk. Vi samarbejder med de førende leverandører inden for netværksteknologi.

Ønsker du en helhedsløsning?
En samlet helhedsløsning er ofte at foretrække. Vi kan udføre en helhedsløsning i høj kvalitet til dit netværk med alt inden for installation af datakabling og dataelektronik. Og vi kan via krydsfelter lave netværk, der på én gang behandler både tele og data. Dette giver dig en integreret netværksinstallation med det bedste fra informationsteknologien.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 46 36 28 13 eller mail el@gagatek.dk

ENERGIBESPARELSER

Elregningen er en dyr post for både private og virksomheder. Din investering i gennemtænkte energibesparende installationer er givet godt ud! Pengene vil ofte tjene sig hjem igen i løbet af få år.

Du kan med fordel sænke energiforbruget i forhold til:

 • Belysning
 • Ventilations- og udsugningsanlæg
 • Køle- og varmeanlæg
 • Cirkulations- og varmepumper
 • Rumstyring

Vi gør det nemt for dig
Gagatek A/S kommer ud til dit hjem eller din virksomhed. Vi gennemgår dine installationer og udarbejder en analyse. Du får en rapport med forslag til, hvordan du kan spare på strømmen med energioptimerede løsninger. Vi kan også hjælpe med at installere de optimerede løsninger med de rigtige produkter, da vi har et bredt sortiment til både privat og erhverv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på telefon 46 36 28 13 eller mail el@gagatek.dk

Få et uforpligtende tilbud

Tak for din
henvendelse